Hostašovice - Sedlnice

04.09.2015 18:45

První 2 podzimní body

 

V sobotu 29.8.2015 byli příznivci fotbalu namlsaní výhrou žáků luxusním výsledkem 6:0 v úvodním zápase sezony a poprvé na celém hřišti. Muži nastoupili na hřiště hned po žácích. Po prohraném zápase s Bravanticemi nezaháleli a snažili se tuto reputaci napravit.

Tentokrát hráli s novým týmem ze Sedlnic, který se „vykopal“ ze IV.třídy do III.třídy okresního kola. Šancí bylo spousta na obou stranách, ale fotbal se hraje na góly. První vstřelená branka padla na začátku druhého poločasu bohužel mezi naše tyče. Asi 10 minut před koncem zápasu k velké radosti hostašovských vyrovnal na 1:1 kapitán mužstva Peťa Dulák. Ten sice ještě za dvě žluté karty viděl i červenou, ale jeho gól byl důležitý.

Za stavu 1:1 přišly na řadu penaltové rozstřely. Hned tu první proměnil Peťa Šuráň, druhou Franta Thinius a třetí Tomáš Suchomel. K dalším dvěma už nedošlo,(nově se kope penalt 5) neboť náš brankář, odpočinutý po dovolené, se blýskl v tom nejlepším světle. První dvě penalty, které šly na něj, s přehledem vychytal a tu třetí hráč sedlnických přestřelil.

TOME děkujeme !!! CELÉMU TÝMU děkujeme !!!

Stále jsou to jenom dva bodíky, ale nic není ztraceno. Jeden zápas máme ještě k dobru s Petřvaldem B, který byl odložen a bude se hrát v náhradním termínu.