Hostašovice - Skotnice

08.09.2015 10:21

I bodík se počítá

 

Uběhl týden a v neděli 6.9.2015 vyrazili muži "vykopat" další body.Každé mužstvo jede na zápas s rozhodnutím vyhrát, ale né vždy se stanovený cíl dokáže splnit.

Hostašovští si připisují sice jen 1 bod, ale o to cennější, protože ze skoro jasné prohry dokázali vytěžit alespoň bod.V první půli hrací doby totiž Hostašovice prohrávali 2:0.V druhém poločase, v dešti a větru dokázali vyrovnat na 2:2. První branka padla, když Peťa Šuráň vystřelil z větší vzdálenosti. Druhou pak přidal střídající Ondra Dulák. Malinko se zápas neobešel bez menší slovní přestřelky, i se žlutilo, ale i emoce k fotbalu patří.

Na řadu tak zase přišly penalty a soupeřům se tentokrát dařilo lépe. Na našeho Toma šly dva nechytatelné a perfektně kopnuté pokutové kopy. Jeden potom vychytal a sám jako jediný také umístil. Jinak se našim střelcům nedařilo.Tetokrát penaltu nedali: Peťa Šuráň, Franta Thinius a Mates Purmenský.

Je třeba také říct, že někteří hráči hráli s většími či menšími zdravotními problémy a zraněními. Někteří kvůli zranění na zápas ani nenastoupili a zranění si doléčují. Tak za týden už budou snad všichni v pořádku a těch 3 bodů se konečně dočkáme....

Nakonec jen malinké info: I když kapitán Peťa Dulák v minulém kole dostal červenou kartu a nemohl hrát, tak nezahálel a s Míšou Kotoučem mladším si zaběhli půlmaraton 21km v Ostravě. Oba sportovci to zvládli a do cíle doběhli a příště už zase na zeleném trávníku.......