Hostašovice - Trojanovice-Bystré

16.09.2015 11:32

Tři body na domácí půdě....

 

Týden se sešel s týdnem a slunečné počasí vytáhlo v sobotu 12.9.2015 fandy fotbalu na hřiště. V předzápase bojovali o 3 body žáci s týmem z Fulneku. Hráli skvělě, hlavně v druhé půli. Přesto se jim nepodařilo  navázat na šňůru výher a z hřiště odcházeli s výsledkem 3:2 pro Fulnek. Jedna prohra nic neznamená, žáci rozjeli sezónu moc dobře.

S úderem čtvrté hodiny začal ostrý zápas mužů s týmem Trojanovice - Bystré. Konečně se podařilo prolomit smolné prohry a remízy a dosáhnout na vytoužené 3 body. O to příjemnější že doma za podpory přihlížejících. Zápas to nebyl lehký, v první půli se rozhoupala síť za gólmanem na straně domácích. Ještě v téže půlce po odpískané penaltě na Toma Suchomela, dokázaly Hostašovice vyrovnat. Nemýlícím se střelcem nebyl nikdo jiný než náš brankář Kupec - Tom Plešek. Do naší brány pak padl další gól a hosté delší dobu náskok udržovali. V druhém poločase se na hřiště vřítil střídající hráč Ondra Dulák  a po jeho hlavičce byl výsledek o poznání lepší. Uz to zase vypadalo na penaltové rozstřely, ale v nastavených dvou minutách hlavičkoval Paťa Grygařík a tím rozhodl zápas v náš prospěch. 

Někteří s hráčů soupeře prohru neunesli a po konečném hvizdu rozhodčího, se do něj pustili. Vše se nakonec uklidnilo a hostašovští mohli slavit první tři body. Kritika se často snáší na pomezní toho či onoho týmu. Někteří svým hráčům pomáhají až moc okatě, ale za našeho pomezního Láďu Pleška se staví celý tým, protože právě on je jeden z mála, který opravdu mává poctivě. Některé momenty jsou samozřejmě sporné, zpomalené záznamy nejsou a každý tým si brání svoje.....

Také  stojí za připomínku, že fotky z každého zápasu jsou na stránkách v záložce " fotogalerie - muži" jen díky paní trenérové Lucky Gurášové, která za každého počasí neúnavně obchází hřiště celých 90 minut a mačká spoušť. A u udírny  na domácích zápasech, v dešti a větru úřaduje Jarek Štec a úřaduje na výbornou. Holt: "Co Jarda dělá, dobře dělá". :-))