Třetí výhra za sebou!

24.04.2014 01:50

Tým Hostašovic měl za sebou dvě vítězství a doufal, že se jim povede uspět i po třetí, což se nakonec s vypětím všech sil povedlo. 

Hrálo se v neděli 20.4. na půdě Oranjes. Počasí nám přálo jen do chvíle, než se na hlavy hráčů spustila kanonáda bílých kuliček. Hra byla asi na pět minut přerušena, a když se z kuliček staly zase kapičky, tak se šlo hrát zase znova. Hostašovjani vyhráli 2:0, ale v prvním poločase nás domácí jasně válcovali. Byli dobří, jen se jim nepodařilo "ZAPLAŤ PÁN BŮH" vstřelit gól. Samozřejmě za velikého přispění "našeho Tomáška" Kupce, který bravurně opět vychytal vše, co bylo nebezpečné. Kupec je bezkonkurenčně brankářská 1!!! Což ostatně potvrdil i ve vypjatém derby se Straníkem. Na půdě domácích se také parádně žlutilo, vztekalo se, nadávalo, ale to asi k fotbalu patří. Pro shrnutí, Hostašovjani vstřelili gól v prvním poločase a ve druhém také, kdy se Oboráček po hlavičce do země málem zabořil jako krtek. Níže tedy stručný popis hry, který nám zajišťuje osvědčený Pepík "s míšou".

Z deníčku Pepíka "s míšou":

Sestava:

2" faul - šlapák Šury, přímý kop domácích

5 - 10" série rohů domácích

19" šance hostů, střílel Gaza 

23" vniknutí Oboráčka, faul hostů

30" střela Oboráček, asistence Gury

31" po rohu skóroval Suchoš, stav ve prospěch hostů 1:0!!!

33" přímý kop domácích, nad

36" střela domácích, opět nad

39" fauloval Šury, přímý kop domácích, Kupec vychytal - SUPER!

41" faul Šury, žlutá karta

51" žlutá karta Dulis - kecy

53" přímý kop hostů

59" Oboráček zatáhl po pravé straně - střela nad

60" šance domácích

61" střídání hostů: Šury - nástup Radek D.

64" 0:2!!! roh, centr Dulise, Oboráček - hlava, gól

68" Dulis, Oboráček sám na bránu, gólman vyrazil

69" střídaní hostů: Matějka - nástup Jura H.

78" střídání hostů: Gury - nástup Ondra

83" Dulis únik 

85" Oboráček tyč (hlavou), Ondra tyč

85" střídání hostů: Suchoš - Paťa

86" žlutá karta Radek D.

87" vnik Ondra - roh

90" střídání hostů: Míša P. - nástup Vána

92" střela Oboráček - tyč, Dulis, opět tyč

 

K domácím se také přijelo fandit a podívat se na utkání celkem v hojném počtu fanoušků z Hostašovic. Byli moc fajn, ale ženklavského bubeníka a kluky se světlicemi nepřekonali - byli fakt perfektní :-)

Našim fanouškům patří velké DÍKY, i oni zápas velmi prožívají a zřídka se "chytnou" s fanoušky soupeřů. Tak to má ale být jen u zápasu a pak se vypije po štamprličce a je všechno dobré :-) Někde se najdou ale výjímky, jenže to už fanoušek přestává být fanouškem.

Závěrem? Ze tří zápasů Hostašovic 9 bodů, což je vynikající vstup do jarní sezóny. Tento týden jsme první v tabulce, kde jsme se hodně dlouho nepodívali... Ted jen nezpychnout, dobře promyslet a probrat taktiku na nadcházející domácí zápas se Štramberkem, se kterým budeme bojovat o 1. místo. Trošku pokory, ale i zdravého sebevědomí a snad vybojujeme bodíky, které se od nás očekávají. Už teď víme, že to bude bolet a bude to velmi těžké utkání. 

A proto jsme nanuky v ALGIDĚ přemístili na jednu půlku a v druhé se už nyní chladí slivovička! :-) Škoda jen, že se nepřipojí všichni.

Takže sportu ZDAR a fotbalu zvlášť!!! :-)

 

"Tak jsme první NO A CO!!!" :-)